П'ятниця, 29.03.2024, 07:48

Місто Хмельницький

Головна » 2008 » Жовтень » 9 » День юриста
День юриста
09:13
Секретар міської ради Валерій Лесков взяв участь в урочистих зборах, які з нагоди Дня юриста відбулися в сесійній залі обласної ради. До кращих представників цієї шанованої професії з вітальним словам звернувся голова обласної державної адміністрації Іван Гавчук, від депутатів області їх привітав голова обласної ради Іван Гладуняк, щирі вітання юристам від міської влади висловив секретар міської ради Валерій Лесков. 

У своєму виступі він, зокрема, зазначив: "Бути юристом почесно і відповідально. Адже утвердження і забезпечення прав та свобод кожного громадянина України, формування правової культури суспільства, побудова демократичної держави європейського типу, найбільшою цінністю якої є верховенство права, залежать саме від вас - суддів, адвокатів, нотаріусів, юрист-консультантів, працівників правоохоронних органів, вчених-правників". Секретар міської ради наголосив, що люди покладають на юристів великі надії у справі утвердження справедливості, правопорядку і законності. Валерій Олександрович висловив присутнім у залі юристам щиру подяку за самовіддану працю, професіоналізм і сумління та побажав щастя, здоров’я, успіхів на професійній ниві та безумовного дотримання букви закону. 

Секретар міської ради виконав також почесну місію – вручив відзнаки міської ради кращим юристам міста Хмельницького.

Відповідно до розпорядження міського голови Сергія Мельника за вагомий особистий внесок у реалізацію державної правової політики, високий професіоналізм нагороджені Почесними грамотами з врученням цінних подарунків:

- Латюк Інна – державний нотаріус першої Хмельницької державної нотаріальної контори;

- Новченков Ігор – приватний нотаріус Хмельницького міського нотаріального округу;

- Кравчик Василь – заступник начальника Хмельницького міськрайонного управління юстиції – начальник міського відділу державної виконавчої служби,

- Доброріз Тетяна – заступник начальника відділу реєстрації актів цивільного стану по місту Хмельницькому Хмельницького міськрайонного управління юстиції.

Нагороджені грамотами з врученням цінних подарунків:

- Юзчук Тетяна – провідний спеціаліст відділу правової роботи, правової освіти, державної реєстрації нормативно-правових актів та легалізації об’єднань громадян Хмельницького міськрайонного управління юстиції;

- Ратушняк Святослав – заступник директора з наукової роботи, вчителя-методиста з правознавства технологічного багатопрофільного ліцею міста Хмельницького;

- Моісеєв Юрій – старший юрисконсульт Центру надання правової інформації та правових консультацій Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України та громад;

- Олійник Галина – завідуюча юридичним відділом Хмельницької міської ради.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм нагороджено грамотою з врученням цінного подарунку старшого слідчого в особливо важливих справах слідчого відділу Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області Кобзаренка Сергія.

  Урочистості завершились невеликим святковим концертом артистів ансамблю пісні і танцю обласної філармонії "Козаки Поділля".

Переглідів: 2145 | Додав: Олександр | Рейтинг: 0.0/0
Усього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календарь новостей
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск
Друзья сайта
  • Heroes War and Money
  • Герои Войны и Денег
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наш опрос
    Оцініть мій сайт
    Усього відповідей: 274